Utilizăm fișiere tip cookies pentru a vă oferi cea mai bună experiență de utilizare. Prin continuarea navigării sunteți de acord cu politica noastră de cookie-uri. Aflați mai multe detalii aici.

Accept

.

De ce noi ?

Obiectivul nostru este să consolidăm o poziţie cat mai buna pe piata interna, si sa asiguram furnizarea pieselor/comenzilor intr-un timp cat mai scurt. Ne concentrăm eforturile pentru a fi recunoscuţi nu doar ca si simpli furnizori, ci ca si furnizori de soluţii eficiente, competitive şi de încredere, care pot aduce un plus de confort clienţilor noştri.

Suntem o echipa tanara cu un devotament desavarsit, aflandu-ne in plina dezvoltare si perfectionare continua, scopul nostru fiind concretizarea cererilor clientilor.

cms-img

Puncte forte

Promptitudine
.
Seriozitate
.
Calitate
.
Pret
.

Viziunea noastra

Piesa24 poate fi definita printr-o viziune consacrata de servicii unice.

In prezent, preocuparea noastra majora este de a deveni cunoscuti ca si noua generatie online care va imbunatati serviciile clientilor nostri, dar si pe cele ale service-urilor locale , precum si ale celor care prefera o buna colaborare online cu noi.

Ne extindem operatiunile, dorindu-ne sa pornim alaturi de clienti de pe teritoriul acestei tari intr-o calatorie online, pregatita de cei mai buni specialisti in aceast domeniu, destinatia calatoriei fiind cel mai bun raport calitate - pret.

Crestere propusa

Ne dorim sa crestem alaturi de clientii nostri oferind incredere si seriozitate pe termen lung si expansiunea catre, de ce nu, pe piata europeana.